Meso therapy

Huid verjonging zonder naalden

Deze techniek maakt het mogelijk zeer grote hoeveelheden (ongeveer het drievoudige van cosmetische injecties) in de diepere huidlagen in te brengen. Een bijzondere techniek om mee te Mesotherapie-no needlewerken en voor u een fantastisch alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels.

Hoe het werkt;

De elektro mesotherapy is gebaseerd op het principe van elektro impulsen, korte impulsen op cellen en weefsels. Deze elektro impulsen werken in de ruimtes tussen de cellen en mobiliseren deze. Allereerst worden de verbonden cel afvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoon gemaakt. Binnen een fractie van seconden veranderen de moleculen en ontstaat er een ultrakleine porie; de huid wordt meer doorlaatbaar, kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen.

De behandeling is prettig te ondergaan en wat natuurlijk het allermooist is…U ziet gelijk resultaat, de huid is veerkrachtiger en mooi gevuld!

De geheimen van de behandeling;

Bij mesotherapy worden werkzame stoffen waaronder puur hyaluronzuur in de huid gebracht met elektro impulsen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de binding van water in de huid en de fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht aan de huid geven.